КОНТАКТ

КОНТАКТ ФОРМА

ЛОКАЦИИ

ГАЛА КУЈНА 1 - КАРПОШ
Бул. Партизански одреди бр.104
Тел. 02 3061 061 | 078 361 061

ГАЛА КУЈНА 2 - АЕРОДРОМ
Бул. Трета Македонска Бригада 56 А
Тел. 075 300 903

ГАЛА КУЈНА 3 - НОВО ЛИСИЧЕ
Бул. Србија Бр. 50
Тел. 02 2444 779 | 078 449 779

ГАЛА КУЈНА 4 - ТЕТОВО - СКОПЈЕ
На бензиската Окта
Тел. 075 201 045

ГАЛА КУЈНА 5 - СКОПЈЕ - ТЕТОВО
На бензиската Окта
Тел. 076 227 743

РАБОТНО ВРЕМЕ

Бесплатна достава 24/7

Следете не преку