ЗА НАС

Гала Кујна постои од 2011 година и на своите потрошувачи им нуди различни видови готвени јадења од традиционалната македонска и интернационална кујна, како и различни видови пици, пастрмајлии и сендвичи по многу прифатливи цени.

На менито на Гала Кујна ќе најдете и многу видови салати, десерти и пијалоци.

Нашиот ресторан е познат по тоа што храната може да се понесе и ужива во домашен амбиент. Храната ја пакуваме во специјални садови кои ја одржуваат температурата и се лесни за транспорт.

Гала Кујна врши достава на сите видови храна до вашите домови и работни места, доставата е брза - слободно нарачајте.

Гала Кујна организира кетеринг за сите видови настани, според потребите и желбите на клиентот.

Повелете во Гала Кујна во секое време, работиме 24 часа.

РАБОТНО ВРЕМЕ

Бесплатна достава 24/7

Следете не преку